Anul 2013

Anul 2013 ! !

 

Iată-ne și  în 2013 ! !Mulți dintre noi nici nu sperau să ajungă până aici,  iar alții vor să pășească cu bine în următoarea perioadă. Cu toții ne-am gândit la 21.12.2012:  pentru unii reprezenta o banală zi de decembrie, pentru alții Sfârșitul Lumii, alții sperau la o evoluție spirituală mai rapidă, iar noi ne pregăteam de Crăciu   n. A trecut și iată-ne ajunși în al 13-lea an al secolului XXI.

           

Anul 2013 reprezintă defapt un an din Calendarul Gregorian, însă dacă analizăm celelalte tipuri de Calendare am descoperi o variație foarte mare de numere: de exemplu în Sistemul Kali Yuga este anul 5114-5115 sau în Calendarul Evreiesc este anul 5773-5774 și altele cum ar fi Calendarul Baha`i  este anul 169-170. Deci după ce calendar să ne luăm? Pentru a caracteriza anul prezent pentru noi, ne vom rezuma însă la Calendarul Gregorian.

           

Astfel anul 2013 reprezintă, din punct de vedere numerologic, cifra 6. Foarte mulți când au observat acet lucru au fost fericiți observând faptul că Arcanul VI este denumit ”Îndrăgostiții„ astfel au declarat că anul acesta este anul Iubirii. Nu suntem deacord cu acest lucru deoarece în această Eră ar trebui să oferim tuturor Iubire, Armonie și Înțelegere tot timpul nu numai în acest an.

           

Dacă am analiza Arcanele din Tarotul din Marseilles am observa faptul că acest Arcan se numește L`Amoureux și care reprezintă un tânăr între două femei : una tânără și una învârstă iar deasupra un Cupidon care săgetează pe cea tânără. Astfel acest lucru se interpretează de orice Cunoscător ca printr-un an al ALEGERILOR. Astfel trebuie să fim atenți la fiecare decizie pe care o luăm, la fiecare variație sau fiecare oportunitate care se ivește.

 

            Ca un argument suplimentar în ASTROLOGIA CHINEZĂ acest an a început pe data de 10.02.2013 și se va termina în data de 30.01.2014, ceea ce  arată faptul că nu întâlnim nici un Lap Chun (data de 4 februarie) ceea ce nu arată un an bun pe domeniul Uniuniilor Sentimentale.

 

Recomandăm pentru acest an multă Răbdare, Compasiune și Înțelegere către aproapele nostru și să avem grijă sporită la deciziile pe care le luăm anul acesta deoarece ele vor dicta evenimentele următorilor ani.

 Să aveți o zi plină de Lumină Divină în Inima voastră ! !

Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s