Activara Sectorului Estic !

 

 

În ultimii ani mulți dintre oamenii care ne-au trecut pragul aveau ca și priorițăți activarea sectoarelor de Bunăstare, Cuplu și Carieră, mai puțin sectorul Familiei și a Sănătății. De curând acest lucru s-a schimbat deoarece oamenii încep să conștientizeze faptul că Sănătatea și viața familială armonioasă ar trebui să fie pe primul plan. Astfel am luat hotărârea să începem mini-seria de articole ”Cum ne activăm și amplificăm energia Casei” cu acest sector atât de important.

            În acest an, 2013, pe diagrama Stelelor Zburătoare întâlnim o combinație neplacută pentru sănătate:

–         Steaua Cinci Galben se află acum în Centru, adică un într-un sector de Pământ care întărește acțiunea negativă a acestei stele.

–         Steaua Certurilor se află în Est, într-un sector de Lemn care determină un potențial ridicat pentru apariția de certuri în familie.

–         Steaua Bolilor se află în Sud-Vest adică într-un sector de Pământ care va aduce un dezechilibru extrem mai ales celor care se află într-un  cuplu fiind afectați cu toții.

–         Cele Trei Ucideri se află în sectorul de Est unde vor aduce un surplus de energie negativă în această zonă.

Astfel trebuie să activăm urgent acest sector Estic pentru a putea trece cu ușurință în acest an peste dificutățile ce pot apărea.

Activarea se poate în general prin adăugarea de elemente care reprezintă elementul Apă :vase din sticlă, scoici sau vaze de culoare albastră, deasemenea se mai pot adăuga elemente care reprezintă elementul Pământ: ceramică, cristale de aventurin (piatra universala a sanatatii), agat verde (ce poate fi util in orice aranjament terapeutic) sau cristal de stâcă (mineralul care amplifica forta vitala). Alte elemente care se mai pot poziționa aici sunt plantele cu trunchi lemnos, cei mai buni sunt bambușii fiind specifice acestei zone.

            Simbolul principal pentru acest sector este Wu loo-ul. Un simbol cu forma unei tărtăcuțe în care Maestrul Sau avea stocată o rezervă de apă sfințită interminabilă. În credința ortodoxă Apostolul Iacob avea un astfel de obiect cu plante de leac sau cu Aghiasmă. Ambii îl foloseau pentru a vindeca oamenii care aveau nevoie urgentă de tamaduire. Un astfel de simbol putem și noi să avem în Casa noastră deoarece este unul dintre cele mai utilizate și cerute din ultimele luni. Trebuie să fim atenți la micile detalii deoarece pot apărea efecte negative.

Wu lou-ul ar fi bine să se poată deschidă pentru a pune înăuntru plante medicinale pe care să le utilizăm apoi atunci când cineva se îmbolnăvește din familia noastră. Plantele medicinale obligatorii sunt: Busuioc, Salvie și Gălbenele toate trei fiind esențiale pentru viața omului. Altele se pot adauga in functie de patologii sau de necesitatile fiecaruia.

Wu loo-ul din lemn este unul folosit universal deoarece sectorul Estic reprezintă elementul sus mentionat deci ar amplifica energia acestui sector.

Wu loo-ul din rășină este varianta mai puțin costisitoare a celui de metal și care se poate folosi tot timpul deoarece nu influențează echilibrul elementelor. Pot apărea cu diferite motive gravate : Cei 8 Nemuritori, Wu Loo-uri multiple, Pi Yao pentru o mai mare forță a sănătății.

Wu Loo-ul din metal este folosit mai mult pentru a contracara steaua bolilor dar trebuie totusi luat in considerare faptul ca, in ciclul elementelor, metalul diminueaza forta lemnului. Astfel, daca vom opta pentru aceasta reprezentare, el trebuie să fie mic ca să nu creeze un dezechilibru catastrofal iar anul acesta se poate amplasa în Sud-Vest, la o înălțime mai mare.

 

Image

 

Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s