Cum purificăm pietrele semi-prețioase ! !

 

Foarte muți dintre prieteni și clienți ne-au întrebat ”Cum purificăm pietrele semi-prețioase ?”. Personal am folosit mai multe metode de purificare însă din câte am observat direct sau măsurat (radiestezic și nu numai) am descoperit că majoritatea sunt mai puțin utile decât ne-am dori. Vom prezenta mai jos mai multe metode pe care le vom combate prin explicații logice iar la sfârșit vom prezenta o metodă accesibilă pentru toată lumea de purificare a mineralelor și a pietrelor semi-prețioase.

 

1. Purificare prin îngropare în pământ: dacă îngropăm un cristal în pământ se poate încărca cu energia întunecată a descompunerii. După cum știm sub picioarele noastre se află un strat de sol de grosime variabilă. Partea de deasupra este format din Humus, material format prin descompunerea substanțelor organice și anorganice și transformarea lor chimică. Deci este logic că nu este indicat să purificăm o piatră semi-prețioasă într-un material care se află în degradare chimică.

 

2. Cu ajutorul unui alt cristal din familia cuarțurilor: am aplicat această metodă și a funcționat însă a apărut o altă problemă la orizont. Cristalul care a purificat piatra semi-prețioasă cantonase o cantitate mare de energie negativă , cea preluată plus cea personală, și astfel a trebuit să îl purific și pe acesta cu ajutorul unui alt cristal. Astfel vedem o mișcare de Domino care nu îmi formează decât un Egregor de energie negativă care nu poate să aducă nimic benefic.

 

3. Iluminare cu ajutorul unor lămpi pentru cromoterapie: sunt deacord cu faptul că lumina ajută ,prin puterea ei vindecătoare, dar nu se poate accepta faptul că folosește la purificarea unor pietre semi-prețioase. Purificarea reprezintă un proces de a prelua energia negativă prezentă în cristal și de a o disipa în Univers. Lumina nu poate prelua energia deci nu este bună pentru a purifica, ci se poate folosi la încărcarea și programarea pietrelor.

 

4.Sunet de clopoței: clopoțeii de vânt pot diminua un tip de energie care este nocivă pentru noi sau pot concentra o energie benefică într-un anumit sector din casa noastră (va urma un articol despre acest lucru în curând) . Un singur clopot, sau mai bine spus un tip de sunet poate purifica: sunetul bolului tibetan dar acesta se folosește pentru purificarea unui spațiu nu a unui cristal. Nu poate pătrunde prin toate structurile cristaline ale acestuia.

 

5. Expunere în lumina solară sau lunară: niciodată nu putem purifica un cristal la lumina unui astru, putem să îl încărcăm dar niciodată să îl curățăm. Lumina Lunii este una falsă, este primită de la Soare, prin urmare nu este de mare ajutor. De aceea nu este bună nici măcar pentru a încărca un cristal, decât dacă vrem să îl încărcăm cu o energie  negativă.

 

6. Purificare cu apă curentă: apa curentă este bună pentru a spăla praful de pe cristal iar dacă este vorba de apă marină atunci poate îndepărta doar amprenta energetică care se află la suprafață.

 

7. Acoperire cu petale de flori: o dată cu detașarea unei părți dintr-o plantă, corpul ei vital începe să dispară încetul cu încetul. Cum am putea sau mai bine zis cu ce energie am purifica această piatră? Cu energia unei deteriorări fizice, mai bine nu!

8. Acoperirea cu nisip: știm cu toții că nisipul este format din bucăți de cuarț dar și alte componente. Să presupunem că avem grijă să alegem cel mai pur și mai fin nisip, tot nu a ajutat în procesul de curățare deoarece programele din interior au rămas intacte.

 

După cum am observat foarte muți confundă procesul de purificare cu cel de încărcare, sau unele persoane sunt de părere că nu trebuie să apelăm la aceste elemente naturale, ci doar prin canalizarea puterii divine. Sunt deacord o persoană care a devenit OM (acea persoană care poate să înțeleagă fiecare acțiune ce reațiune va provoca, adică cel care are Corpul Cauzal deplin dezvoltat) poate să roage Divinitatea să purifice o piatră semi-prețioasă, dar câți pot spune acest lucru despre ei? Până vom atinge acest nivel superior în dezvoltarea noastră spirituală va trebui să apelăm la un intermediar. Acest intermediar este Clorura de Natriu, cunoscută mai ușor sub denumirea de Sare.

Sarea este un mineral cu o propietate fabuloasă: poate prelua integral orice tip de energie pe care o cantonează în interior fără a o ceda ulterior. De exemplu Sarea care s-a format în interiorul Scoarței Terestre lângă un filon sau o geodă de Ametist va avea în timp (milioane de ani) culoare mov (acest exemplar se poate admira la Muzeul Națioal de Geologie). Astfel este principalul agent în purificarea oricărui tip de piatră semi-prețioasă după cum urmează:

a. Se ia un bol nou pe care nu îl vom mai folosi ulterior decât numai pentru purificări. Bolul este important să nu fie metalic adică poate fi din lemn, ceramică, porțelan, plastic sau sticlă.

b. Se va presăra un strat de Sare pe care se vor așeza cristalele fără a fi lipite una de cealaltă.

c. Se va completa cu Sare până sunt toate acoperite în întregime

d. Se vor lăsa în acest mod timp de minim 3 ,7,9 sau 27 de zile apoi le vom scoate din Sare și le vom spăla cu apă rece pentru a îndepărta ultimile particule de Sare.

e. SAREA SE VA ARUNCA PE UN CÂMP PENTRU A REINTRA ÎN CIRCUITUL NATURAL.

Purificarea este terminată și se poate trece acum la încărcarea și programarea cristalelor despre care vom vorbi ulterior.

Ar trebui să facem o precizare importantă: Sarea trebuie să fie naturală adică NEIODATĂ. Astfel putem alege dintre Sarea de Murături, Sarea Marină sau Sarea de Himalaya. Noi însă recomandăm Sarea de Murături din România deoarece are amprenta țări noastre.

Purificări plăcute mai ales că acum este momentul ideal, Luna este în descreștere, care ușurează procesul de curățare.

Pace Vouă!!

 Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s