MAEȘTRII LOJEI ALBE – ANUBIS

De fiecare dată când avem nevoie de ajutor, de la oricare dintre maeștrii menționați mai jos, trebuie să îi invocăm cu mare devotament, dragoste și respect și cu certitudinea că vom fi auziți.

Ei pot fi chemați oricând folosind o rugăciune specifică:

„ Venerabile Maestre al Marii Loji Albe, te invocăm, în numele lui Hristos,  prin dragostea lui Hristos și  prin maiestatea lui Hristos….(N)….Antiaaaaa Daunaaaa Sastasaaaaa” (invocarea se repetă de 3 ori).

Când intrăm în mod conștient în Planul Cauzal putem pătrunde în Marele Templu al Justiției Divine unde, neobosiți, se află Arhiereii Karmei. Aceștia sunt în număr de 42, conduși de Marele Maestru Anubis. Atunci când acesta se află pe tronul de judecată poartă o mască sacră sub formă de șacal ce simbolizează Adevărul și Dreptatea Divină.

Este imposibil să te sustragi propriei Karme sau să primești Karmă care nu este a ta deoarece totul se află în echilibru susținut de Îngerii Protectori ai Universului, guvernați de KAOM, arhontele lor. Dintre comandații Curții Karmei îi amintim și pe Litelantes, Rabolu și Agni Tao.

Este posibil totuși să amânăm o suferință de ordin karmic sau să ni se ierte cu totul acestă parte.  Procedeul este accesibil oricui dar este foarte complex: trebuie să facem fapte bune conștient, să renunțăm la un lucru necesar nouă în favoarea unei alte persoane. Astfel legea Iubirii va anula Legea Karmei deoarece prima are o vibrație și o putere mult, mult mai mare decât precedenta. Karma se poate astfel ”Negocia”, însă trebuie să fim atenți deoarece odată ce promitem să renunțăm la un lucru (timp, bani, mâncare) va trebui să ducem la împlinire. Dacă nu vom face acest fapt, vom avea de plătit irevocabil în cel mai aspru mod.

Pentru a trezi virtutea remușcării în interiorul nostru, există o mantră care a avut un succes răsunător : KAOM. Ea poate întârzia îndeplinirea Karmei deoarece vom avea remușcări sincere față de tot ceea ce am făcut rău, iar această suferință este de obicei suficientă pentru a ne ierta fapta (cați suntem în stare chiar să facem acest lucru?!?).

Image

Image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s