MAEȘTRII LOJEI ALBE – SERAPIS BEI

 

De fiecare dată când avem nevoie de ajutor de la oricare dintre acești maestrii menționați mai jos. Trebuie să îi invocăm în dormitorul cu mare devotement, dragoste și respect și cu certitudinea că vom fi auziți. Trebuie să îi invocăm tot timpul folosind întotdeauna această rugăciune:   

„ Venerabile Maestre al Marii Loji Albe, te invocăm, în numele lui Hristos,  prin dragostea lui Hristos și  prin măiestatea lui Hristos….(N)….Antiaaaaa Daunaaaa Sastasaaaaa” (invocarea se repetă de 3 ori).

 

SERAPIS BEI

 

Maestrul Veritabil Serapis-Bei aparține razei iubirii a planetei Venus, fiind considerat un fiu al Învierii. Astfel el nu va îmbătrâni nici o dată și poate sta pe Terra oricât va fi nevoie de dânsul. El ajută mai ales pe cei care vor să creeze opera de artă: fie ea literară, picturală sau muzicală. Trebuie invocat atunci când nu mai avem inspirație  sau când ne simțim pierduți.

Invocarea lui se face cu ajutorul mantrei ANTIA DAUNA SASTASA spusă de trei ori iar atunci o să apară Maestrul care ne va binecuvânta. Acest gest va debloca centrul emoțional și Chakra Anahata pentru a ne ajuta fie pentru a putea relaționa mai ușor cu oamenii fie pentru a putea concepe opere de artă de mare valoare.

Locația sa pe Terra se află în Egipt ,în planul Astral, pe locul Templului din Luxor. Acolo putem să mergem în timpul Somnului Conștient și să intrăm în marele templu, pentru a putea lămurii numeroasele noastre întrebări.

Image

V.M. Serapis Bei ajutând un ucenic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s