Atacurile Energetice și Protecția împotriva lor

Ființele Tenebroase sau întunecate au o mulțime de resurse prin care pot ataca omul. Acestea sunt variate dar pot fi clasificate după cum urmează:

1. Atacurile din timpul somnului sunt de obicei efectuate prin vise intelectuale, emoționale, sexuale, instictive sau motorii.

2. Atacurile din timpul stării de veghe se fac prin intermediul viciilor, imaginației degradante sau prin abordări din partea altor persoane.

3. Atacurile făcute cu ajutorul magiei negre deobicei recurg la un obiect care reprezintă persoana atactă : simboluri, obiecte personale, păpuși etc.

4. Obsesiile psihice nu sunt atacuri ci reprezintă  un Ego care a ocupat locul principal în interiorul ”mașinii umane”. Legiuni reale ale Ego-urilor preiau din energia noastră vitală și astfel reimțim diferite simptome ca fiind ale unui atac energetic.

5. O altă formă de manifestare a unui atac energetic se poate face cu ajutorul sentimentelor de Ură, Calomie sau prin Bârfă care otrăvesc mințile oamenilor făcându-le astfel să ne atace. Această formă de atac este cea  mai comună în momentul actual sentimentul este cel care dă forță, nu un simbol sau un Ego.

Atacurile de magie neagră pot provoca daune fizice sau psihice cu ajutorul viciilor cum ar fi drogurile, alcoolul, comportamentul sexual sau vestimentar, literatură, filme, reclame etc. acestea sunt înșelătoare și ne fac să acționăm într-un mod inconștient, de necontrolat.

Larvele Astrale

Formele gând și emoțiile se cristalizează în lumea astrală sub forma de larve astrale care sunt ca un fel de virusuri invizibili vederii omului ne inițiat. Acești elementali sunt de mai multe tipuri :

1. Incubii: care rezultă din activitatea mentală morbidă a femeilor mai ales prin bârfă, ură și gânduri de gelozie.

2. Succubuii: sunt larve care rezultă din activitatea mentală mai ales a bărbaților.

3. Fantasmele: sunt larve ale persoanelor fără trup.

4. Drugonii: sunt larvele găsite în camerele bordelurilor. A nu se face confuzie cu termenul de ” dragon” (fiinta mitica cu rol protector)

Alte tipuri de larve astrale evidențiate de către Franz Hartmann ar fi Cabalis, Basilisks, Aspis și Leos.

Moduri de perceptie ale unui Atac Energetic

  1. Palpitații, Tahicardie
  2. Vărsături, Greață și Diaree
  3. Coșmaruri morfeice
  4. Depresia fără motiv. Oboseală
  5. Dificultăți de respirație aparute brusc
  6. Lăcrimarea Ochilor
  7. Dificultăți de vorbire / dizartrie subita
  8. Pierderea momentană a memoriei
  9. Senzația de frig în plexul solar

Metode de combatere a unui atac energetic

Conjurația lui Belilin

Îngerul Aroch ne-a învățat această conjurație impotriva tenebroșilor :

BELILIN, BELILIN, BELILIN …

Amphora de mântuire, doresc să fiu cu tine
Materialismul nu are nici o putere
asupra mea.

BELILIN, BELILIN, BELILIN … (de 3 ori)

Simptome și tratament Theurgic

Persoana atacată energetic este ușor de recunoscut : simte o mare suferință, palpitații intense fara cauza viscerala,  durerei înțepătoare în zona craniană,    angina pectorala, precum și mialgii în alte zone ale corpului.

În astfel de cazuri, sesiunile de vindecare ar trebui să fie organizate în vederea remedierii situatiei. Pacientul va sta pe un scaun în fața unei mese pe care va fi plasata o față de masă albă. Pe acesta se va pune o icoană a lui Hristos (sau alta Divinitate masculina), un pahar cu apă (de preferat aghiazma) , un cărbune aprins și un candelabru cu lumânări. Apoi când totul este pregătit vom invoca maeștrii de Lumină spunând la final cu voce tare:

”Dispăreți ființe malefice ale fluidelor magmatice și a larvelor!”

Atunci când enunțăm acest lucru vom prelucra energetic toate segmentele de energie joasă sau larve astrale și le vom arde pe cărbunele de lângă pacient pentru a se transforma în praf cosmic.

Este esențial să se plaseze în continuare sare și alcool într-un vas. Sarea însă trebuie să fie exorcizată în avans pentru a fi pregătită pentru acest ritual de purificare.

După ce am pregătit sarea vom adăuga alcoolul și o vom arde spunând rugăciunea Tatăl Nostru de trei ori. Pacientul va bea apoi apa încărcată cu o forță de vindecare uriașă.

Sf. Toma de Aquino spunea într-o lucrare de-a sa că impotriva oricărui rău trebuie să  se folosească un amestec de Salvie și Rută,  arse și cu ajutorul lor se purifică aura.

Pentru atacuri mai dure, precum cele din cauza magiei negre, se va folosi purificarea aurei cu ajutorul sulfului, mineral foarte puternic care poate curăța până și în cele mai adânci subsisteme ale campului nostru bioenergetic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s