Luna Șobolanului de Foc – 7 decembrie 2014 – 6 Ianuarie 2015 – remedii și previziuni

Poziția Bradului de Crăciun este un element important care nu se poate amplasa oriunde în casă. Urmăriți acest articol iar la sfârșit o să răspundem la o întrebare care mi-a fost adresată de curând în timpul unei consultanțe: Dar eu unde o să îmi pun Bradul de Crăciun? Enjoy !

Stelele zburătoare din Metafizica chinezească se aseamănă foarte mult cu planetele din astrologia occidentală, ele interacționează unele cu altele , influențează anumite case ce au fiecare un corespondent în viața de zi cu zi. Ce este nou însă în gândirea orientală? Ei bine aceste Stele sunt obligatorii de bun sau de rău augur indiferent de asociere, nu sunt lăsate interpretării prea multe lucruri, cum se întâmplă în cazul astrologiei occidentale.

Ce trebuie să știți este următorul lucru: casa dumneavoastră este împărțită în 9 sectoare fiecare corespunzând unui punct cardinal principal (Nord, Est, Sud, Vest) sau secundar (Nord-Est, Sud-Est, Sud-Vest și Nord-Vest) și a zonei centrale de unde și izvorăște energia locuinței. În fiecare an o altă Stea va străluci în sectoare influențând în sens pozitiv sau negativ fie un grup de oameni (una sau două zodii) sau o anumită porțiune din viața dumneavoastră. Lunar se schimbă Stelele zburătoare mici adică cele care vă pot oferi anumite nuanțe viitorului dumneavoastră din perioada respectivă. Din această cauză în schema de mai jos  o să vedeți două cifre: una mare și de culoare roșie (Steaua Zburătoare Anuală) și una mai mică de culoare albastră (Steaua Zburătoare Lunară).

nr sectoare

De asemenea pentru a înțelege mai bine fiecare sector în parte am decis să vă scriu și ce reprezintă ele în subtitlul corespunzător. De exemplu atunci când abordăm sectorul din partea de Nord a casei vă indicăm că aici este zona unde cariera și poziția socială sunt cel mai puternic influențate, elementul predominant este Apa, este caracterizat de cifra 1 iar zodia afectată de această energie este Șobolanul.

sectoare 7,12-7,01 remedii

Lecturare plăcută în continuare iar dacă v-a plăcut sau v-a ajutat, recompensați -ne cu un Like pe post sau pagină. Vă mulțumim !

Luna a XI-a din Anul Calului de Lemn (Jia Wu) 7 Decembrie 2014 – 6 Ianuarie 2015) a Șobolanului de Foc.

 

Sectorul Nordic – Cariera – Poziția socială – Apă – 1 – Șobolan

În acest sector apare Steaua mică a certurilor (Steaua 3) alăturându-se Stelei mari a multiplicării norocului (Steaua 9) ceea ce nu este o asociere tocmai bună pentru Șobolan sau pentru poziția socială a celor ce stau în casă. Acest aspect negativ aduce numeroase certuri în corporații, fiind în apropierea locașului Marelui Duce Jupiter care de abia așteaptă să creeze haos în viața omenirii. De aceea trebuie să avem o gândire asertivă pe toată durata sărbătorilor de iarnă și să interacționați cu șefii într-un mod amiabil (stresul sfârșitului de an).

Double-layer-money-font-b-sword-b-font-font-b-coins-b-font-font-b-sword

Este bine ca în acest sector să nu avem plante deoarece vor crește potențialul de a se forma discuții în contradictoriu. Este bine de poziționat în această zonă o sabie cu monezi pentru a împiedica dezvoltarea de evenimente violente la servici sau în familie. Este bine de asemenea de poziționat aici o sferă de ametist deoarece are puterea de a calma orice ocean învolburat.

amethyst-bowl-big_2

Este interzis agățarea de clopoței de vânt în această zonă (Liniște totală ,Lumină din plin și dacă aveți un geam în zonă deschideți-l larg pentru a lăsa Chi-ul să pătrundă în casa dumneavoastră).

Sectorul de Nord-Est – Educația – Dezvoltarea Spirituală – Pământ – 8 – Bivol – Tigru  

 12859

În acest sector al Educației anul acesta Steaua Violențelor și a Furturilor (Steaua 7) își ocupă locul cu demnitate afectând Bivolii și Tigrii până pe data de 18 Februarie. În această lună apare Steaua mică a Norocului (Steaua 1) ceea ce ne spune că în această lună norocul surâde acestor două zodii mai ales când vine vorba de probe sau examene (inclusiv promovări) dar competiția este acerbă, lipsită de scrupule și mai ales dispusă să calce pe cadavre pentru a putea să vă elimine din cursă. Pentru a asigura un succes răsunător în această perioadă vă recomandăm poziționarea unei fântâni sau a înțeleptului Chung-li Chuan. Trebuie să fiți atenți atunci când manevrați obiecte metalice grele deoarece ele pot să vă creeze răni. Este recomandat ca în această perioadă să aveți la cheile de acasă sau și mai bine cele de la servici (se pot pune și la cartelă) o amuletă ce reprezintă un cal deoarece va determina o atingere mai rapidă a scopului.

chung-li-chuan-bronz-simbol-al-longevitatiiÎnțeleptul Chung-li Chuan

Sectorul Estic – Sănătate – Familie – Lemn – 3 – Iepure

Este probabil cel mai negativ aspect posibil în această zona a casei dar mai ales pentru Iepuri deoarece anul acesta Steaua Bolilor (Steaua 2) influențează negativ sectorul iar Steaua mică 5 Galben poposește și ea în perioada imediat următoare. Această combinație nefastă prevede numeroase îmbolnăviri care pot avea un viitor mai puțin roz. În nici un caz nu trebuie să avem patul în acest sector sau să stăm prea mult aici deoarece vom capta energia negativă mai ușor. Pentru a diminua și chiar a dizolva energia aceasta trebuie să poziționăm aici Pagoda celor 5 elemente din bronz iar în partea de sus să punem agheasmă, iar în partea de jos numeroase pietre semi-prețioase de aventurin astfel încât să creem un activator puternic și durabil ce poate să vă ferească de bolile cu adevărat grave. Este interzis focul în această zonă deoarece alimentează acest aspect negativ. Pentru a fi tot timpul protejat purtați la dumneavoastră (portofel, chei) o amuletă cu un Wu loo sau cu mantra Om sau chiar acestă pagodă pe cinci elemente.

Pagoda Celor 5 Elemente - metalbreloc-cu-stupa-lotus-si-mantra-humbreloc-pagoda-celor-cinci-elemente-1407357_normal

Sectorul Sud-Estic – Bunăstare – Prosperitate – Lemn – 4 – Dragon – Șarpe

 

Este un sector bun pentru cei născuți în zodia Șarpelui sau a Dragonului dar și pentru ceilalți care locuiesc sau dorm în acest sector. În timpul anului pe toți va afectat Steaua Certurilor (Steaua 3) atunci când venea vorba de finanțe și de modul de viață, însă în această lună apare Steaua Norocului Indirect (Steaua 6) care echilibrează întreaga situație. Acest lucru denotă faptul că în această perioadă nativii vor putea accesa resurse mai mari de bani pe care o să îi returneze. Însă important este că dacă investesc corect vor returna împrumutul rapid și vor avea și de pus deoparte la o investiție ulterioară. Energia Prosperității inundă acest sector secătuit de acest an. Pentru a spori aceste energii benefice se poate poziționa aici o geodă de cuarț îndreptată spre o ușă sau un clopot de vânt cu 8 tuburi dar care să fie din metal.

imitation-mahogany-3-bell-wood-wind-chimes

Nu trebuie să ne avântăm însă deoarece pot să apară probleme serioase de colaps financiar. Totul trebuie făcut cu cap și nu din cauza reducerilor de iarnă sau a ofertelor din comerț oricât de tentante ar suna ele. Pentru a nu suferi vreo problemă de sănătate (este posibil să vă supere ficatul sau gâtul) este bine să amplasați aici un element ce reprezintă apa (vază albastră, un bol cu apă și un pește beta în el).

k2-_bc3ed09d-7895-4e15-a1c4-195182169cd3.v1

Sectorul Sudic – Renume – Faimă – Foc – 9 – Cal

În acest an Caii sunt influențați de energia Stelei Abundenței (Steaua nr. 8) iar în luna decembrie apare Steaua mică a Bolii (Steaua nr.2) formând o combinație pozitivă de nota 10 ! deoarece aduce prosperitate în case lor. Ar trebui să poziționați aici o reprezentare a unui Buddha fericit care să ofere și mai multe oportunități. Pot apărea mici stări de rău din cauza ochilor sau a inimii. Este indicat ca în acest sector să plasați un Wu loo cu următoarele plante în interior: busuioc, tarhon, cimbru, gălbenele.

01008566                         wu_luo_(L)15x30cm

Sectorul Sud-Vestic – Romantismului – Parteneriatului – Pământ – 2 – Oaie – Maimuță

Această lună este un moment excelent pentru copii care au de dat examene sau probe. Vor excela în studiile lor iar artiștii și scriitorii își vor dezvolta creativitatea în această perioadă având parte de numeroase oportunități de exprimare a forței creatoare. Cei care își au biroul în acest sector vor avea posibilitatea de a promova iar cei care învață în acest sector vor lua toate examenele.  Pentru a asigura acest succes este bine de poziționat aici o Pagodă cu 7 trepte.

20090622113035_Pagoda Feng Shui Wen Chang cu 7 Nivele

De asemenea oamenii care încă nu și-au găsit partenerul ideal vor avea această oportunitate cât de curând mai ales dacă poziționează în acest sector  a două filoane de cuarț roz.

Sectorul Vestic – Copiilor – Protecției – Metal – 7 – Cocoș sau Phoenix

Cei născuți în anul Cocoșului sau cei care își au dormitorul în acest sector vor beneficia de numeroase oportunități mai ales în domeniul financiar. Este bine de poziționat aici un copac al bunăstării sau dacă nu găsiți sunt ideale și cele 6 pepite de aur ale prosperității pentru a asigura aceste energii benefice tot timpul lunii. Sunt posibile mici probleme de sănătate la nivelul plămânilor  și a laringelui

moneytree.    41ExuAfUjJL

Sectorul Nord-Vestic – Ajutoarelor – Mentorilor – Metal – 6 – Câine – Mistreț

Steaua Abundenței (Steaua nr.8) ajunge în acest sector mai ales pentru cei născuți în anii Câinelui și al Mistrețului dar și cei care dorm în acestă zona a locuinței. Este bine ca în acest sector să fie amplasată o corabie cu cei 8 nemuritori pentru a asigura o energie benefică mai ales pentru patriarhul familiei. Trebuie purtat obligatoriu de acesta o monedă chinezească în portofel sau la chei pentru a nu suferi însă de pierderi financiare din cauza Stelei anuale 5 Galben.  Trebuiesc evitate în această perioade apa rece dar și băile fierbinți seara târziu, mai ales dacă aveți baia în acest sector. Pot să apară probleme în zona gâtului , nasului și a plămânilor.

8imbuy-fengshuicom               download

Centru – Echilibrare – Energie – Pământ – 5

Din păcate Steaua Violenței și a Accidentelor (Steaua nr. 7) poposește în zona centrală a casei astfel că toată familia este afectată. Ce este foarte foarte important pentru a scăpa de această amenințare trebuie să amplasați în zona centrală sau în zona de intrare a locuinței a unui rinocer de culoare albastră. Dacă trebuie să călătoriți în zone periculoase este bine să purtați la dumneavoastră o amuletă cu un rinocer și elefant din sodalit.

6_inch_blue_rhinoceros_for_burglary_protection_1__69701.1408363957.800.600         amuleta-rinocer-si-elefant-7962851_normal

Un sfat important este să verificați fiecare act legal deoarece în această lună pot apărea numeroase erori care pot oferi probleme legale.

Deci unde trebuie să ne amplasăm Bradul de Crăciun?

christmas-tree

Acest obicei oferă numeroase forme de energie:

  • Bradul reprezintă elementul Lemn
  • Luminile reprezintă elementul Foc
  • Beteala reprezintă elementul Metal

sectoare 7,12-7,01 brad

După cum observăm sunt multe elemente ce conțin energie YANG astfel că nu trebuie amplasat în sectoarele în care elementele sunt în relații contradictorii. Din această cauză, după cum se vede și în figura de mai sus puteți să îl amplasați în sectorul de SUD (pentru noroc în domeniul financiar) , VEST (pentru cei care au nevoie de înțelepciune și noroc la examene sau probe) sau SUD-VEST (pentru cei care vor să își găsească partenerul ideal cât mai rapid)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s